Over ons

Stichting FAAM is in 2020 opgericht door Nina Nijenhuis en Annette Knol, die samen Kunstgeschiedenis studeerden aan de Universiteit Utrecht. Tijdens hun studie misten zij contact met makers, en dus zochten zij contact met de HKU. De behoefte aan contact bleek wederzijds.

Sindsdien verbindt FAAM theorie met praktijk. Volgens FAAM is contact tussen jonge denkers en makers onmisbaar. De twee groepen zullen elkaar in de beroepspraktijk tegen gaan komen, bijvoorbeeld in musea en bij culturele organisaties. Waarom wachten met het bouwen aan een netwerk? FAAM brengt ze nu al met elkaar in contact.

FAAM organiseert diverse projecten waarin jonge makers en denkers samenwerken. Daar komen mooie evenementen uit voort die toegankelijk zijn voor een breed publiek. FAAM zoekt steeds naar nieuwe manieren om te verbinden en presenteren. Nieuwsgiering naar onze projecten? Neem een duik in ons archief.

Contact

Heb je vragen over onze projecten, wil je samenwerken of om een andere reden met ons in contact komen? Mail dan naar info@faamutrecht.nl of kom een keer langs bij onze werkplek aan de Mariëndaalstraat 25, Utrecht. Stuur je vooraf een bericht als je langskomt?

Adres

Mariëndaalstraat 25, unit 1.0

3551 XH Utrecht

Het bestuur

In het bestuur van FAAM zijn de twee groepen – makers en denkers – vertegenwoordigd zodat er altijd jonge makers en denkers verbonden zijn aan de stichting.