Over ons

FAAM Utrecht is een stichting met als doelstelling meer binding tussen theorie en praktijk te creƫren. Contact tussen de opleiding Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht en de opleidingen aan de HKU is volgens ons onmisbaar, omdat de verschillende studenten in de beroepspraktijk vaak op elkaar aangewezen zullen zijn. De studenten van de verschillende opleidingen kunnen van elkaar leren en elkaar inspireren. FAAM Utrecht slaat de brug tussen deze twee werelden.

Onze visie resulteert niet alleen in kruisbestuiving, maar ook in mooie evenementen, zowel online als offline. Van tentoonstellingsroute door de stad tot video-expositie: FAAM zoekt steeds naar nieuwe manieren om te verbinden en te presenteren.

Doneren

De projecten van FAAM Utrecht worden gefinancierd door fondsenwerving en donaties. Wil je doneren? Dat kan via NL53 ABNA 0101 5543 32 t.n.v. FAAM Utrecht.

Contact

Heb je vragen over onze projecten, wil je samenwerken of om een andere reden met ons in contact komen? Mail dan naar faamutrecht@gmail.com

Het bestuur