Wat wij doen.


De maatschappij staat voor grote opgaven: vraagstukken zijn complex, begeven zich op snijvlakken en intersecties. Alleen door perspectieven te combineren, kunnen we grip krijgen op deze onderwerpen. Het is daarom tijd om over grenzen heen te kijken en samen te werken.

Jonge kunstenaars en onderzoekers zijn sterren in het vergroten van ons begrip van de wereld. Het zijn de mensen bij uitstek die kritisch durven te kijken en nieuwe routes verkennen. Daarom regisseert FAAM interdisciplinaire samenwerking tussen deze groepen. Zij verdiepen hun maak- en onderzoekspraktijk en vinden een interessant podium.

FAAM werkt ook graag samen met organisaties die zich buigen over complexe vraagstukken. Door samenwerking tussen passende jonge makers, onderzoekers en jou te regisseren, verkennen we jouw vraagstuk grondig. We vertellen en verbeelden visie op jouw onderwerp. FAAM werkt ook graag samen met organisaties die zich buigen over complexe vraagstukken. Door samenwerking tussen passende jonge makers, onderzoekers en jou te regisseren, verkennen we jouw vraagstuk grondig.
We vertellen en verbeelden visie op jouw onderwerp.


 

Maker-denker-estafette.FAAM ontwikkelde een methode aan de hand waarvan onderzoekers en makers aan de slag gaan met jouw vraagstuk. De estafette is een goede metafoor voor deze methode, omdat deelnemers continu het stokje aan elkaar overdragen in dit ontwikkelproces, met dezelfde finish als doel. Wie het stokje even niet vastheeft, is wel onderdeel van de race. Je kijkt mee, moedigt aan of kruipt in de rol van coach.

Na het lopen van de estafette heb je beter begrip van jouw vraagstuk, waardoor je doordacht de volgende stap kunt zetten. Bij een langere estafette presenteren de makers en denkers ook oplossingsrichtingen. Daar zijn ze de beste in: FAAM viert de finishlijn graag, door te vertellen en te verbeelden.Workshops.


Onbegrensd denken
FAAM deelt graag haar kennis over onbegrensd denken met anderen. Wat is de meerwaarde van samenwerken met een andere discipline? En: hoe doe je dat? Van het leren spreken van elkaars taal tot het vinden van een gemeenschappelijk doel: deze workshop geeft inzicht in hoe een succesvolle interdisciplinaire samenwerking eruit kan zien.

Maker-denker-brainstorm
Frisse blikken op jouw vraagstuk? FAAM trommelt passende makers en onderzoekers op en regisseert een brainstorm rondom jouw vraag. Tijdens de brainstorm verkennen we de probleemstelling en denken we na over verrassende oplossingsrichtingen.
   

Programma.


Jonge makers en denkers betrekken bij jouw festival, randprogramma of voorstelling? FAAM maakt interdisciplinair programma op maat! 
Een expositie over seksualiteit tijdens het Seks Festival, een interactieve workshop over Keith Haring tijdens Museumnacht Amsterdam, een verdiepende expositie bij een opera: FAAM ontwerpt en produceert programma van A tot Z. Natuurlijk neemt ze haar enthousiaste makers en denkers mee.

 


Grave van Solmsstraat 2

info@faamutrecht.nl
KVK nummer: 76572765
                        
Abonneer op de nieuwsbrief