Wat wij doen.


De maatschappij staat voor grote opgaven: vraagstukken zijn complex, begeven zich op snijvlakken en intersecties. Alleen door perspectieven te combineren, kunnen we grip krijgen op deze onderwerpen. Het is daarom tijd om over grenzen heen te kijken en samen te werken.

Jonge kunstenaars en onderzoekers zijn sterren in het vergroten van ons begrip van de wereld. Het zijn de mensen bij uitstek die kritisch durven te kijken en nieuwe routes verkennen. Daarom regisseert FAAM interdisciplinaire samenwerking tussen deze groepen. Zij verdiepen hun maak- en onderzoekspraktijk en vinden een interessant podium.

FAAM werkt ook graag samen met organisaties die zich buigen over complexe vraagstukken. Door samenwerking tussen passende jonge makers, onderzoekers en jou te regisseren, verkennen we jouw vraagstuk grondig. We vertellen en verbeelden visie op jouw onderwerp. FAAM werkt ook graag samen met organisaties die zich buigen over complexe vraagstukken. Door samenwerking tussen passende jonge makers, onderzoekers en jou te regisseren, verkennen we jouw vraagstuk grondig.
We vertellen en verbeelden visie op jouw onderwerp.


 


Grave van Solmsstraat 2

info@faamutrecht.nl
KVK nummer: 76572765
                        
Abonneer op de nieuwsbrief